Opettajat

Amrita Baba

Master Mindfulness-menetelmän kehittäjä Amrita Baba on buddhalaisen meditaation ammattiopettaja ja kansainvälisen Amrita Mandala- suuntauksen perustaja. Vuodesta 2008 alkaen, Amrita Baba on opettanut lukuisia retriittejä, kursseja ja kouluttanut meditaatio-opettajia. Hän on pitkäaikainen Uskontojen Uhrit ry:n jäsen ja Association of Spiritual Integrityn jäsen vuodesta 2018.

Helena Nymark

Helenalla on taustalla buddhalainen non-dualismia painottava mielenharjoittaminen. Ensimmäisen pysyvän muutoksen kokemuksen (heräämisen) Helena koki talvella 2015. Tämän jälkeen hänelle on kertynyt parikymmentä jatkoheräämistä. Helena on kouluttautunut Master Mindfulness opettajaksi keväällä 2020.

”Herääminen on ensimmäinen askel kohti mielen selkeyttä. Olen kiitollinen, että saan tehdä töitä ihmisten parisssa, jotka ovat kiinnostuneita löytämään oman todellisen itsensä.”

– Helena

Tiina Malinen

Henkinen hyvinvointi alkoi kiinnostaa Tiinaa todenteolla v. 2015. Kiireinen yrittäjän arki yhdistettynä opiskeluihin vei hänet jaksamisen äärirajoille ja pakotti pysähtymään. Alkoi tutkimusmatka omaan itseen.

Tutkimusmatkallaan Tiina löysi meditaation ja buddhalaiset opetukset mielen todellisesta luonnosta. Tiina koki ensimmäisen pysyvän heräämiskokemuksen alkuvuodesta 2017, jonka jälkeen hän on kokenut useita uusia heräämisiä. Havahtuminen siihen, kuka oikeasti olemme sai Tiinan opiskelemaan meditaatio- ja rentoutusohjaajaksi.

Master Mindfulness- menetelmästä hän löysi sopivat työkalut mielenharjoitteluun, joiden avulla hän voi auttaa myös muita löytämään pysyvän tyytyväisyyden itsestään.