TASO 1, Mielen perustilan tunnistaminen

Tällä kurssilla opit kuusi tehokasta mielenharjoittelun tekniikkaa, joilla meditaatio tulee tutuksi ja voit kostaa tekniikoista jatkossa oman harjoitusrutiinisi. Kurssipäivän jälkeen saat käyttöösi kurssimateriaalin verkkokurssialustalla puoleksi vuodeksi oman harjoittelun tueksi.

Kurssilla opit mitä mielen perustila on, mitä meditaatio on ja mitä mielen harjoittamisella pyritään saavuttamaan eli miksi kannattaa meditoida. Käymme läpi myös ne haasteet, mihin mielenharjoittelussa voi törmätä. Kurssi sopii kaikille meditaatiosta kiinnostuneille, niin aloittelijoille, mutta myös jo pidempään mieltä harjoittaneille (Mikäli sinulla on psyykkinen sairaus, ole ensin yhteydessä kurssin opettajaan sähköpostilla: info@mastermindfulness.fi).

TASO 2, Herää minä- harhasta

Tyytymättömyys ei ole syy vaan seuraus.

Elämän saatossa keräämme erilaisia uskomuksia, käyttäytymis- ja ajatusmalleja sekä pelkoja, pärjätäksemme oman kipuilun ja tyytymättömyyden kanssa.

Olemme rakentaneet näiden mallien varaan selviytymisstrategian, jotta pärjäämme. Kaikelle tälle on yhteinen nimittäjä, kokemus minästä, jolle tämä kaikki tapahtuu. Kun näet tämän minäpohjaisen kokemisen, minä- tunteen läpi, pohja tyytymättömänä olemisesta tippuu pois ja ymmärrät mikä on todellinen ja vapaa olemisen tila.

Herää minä- harhasta kurssilla työkaluna on menetelmä, jota kutsutaan nimellä Kaksi Osainen Ohje.

Kaksiosainen Ohje on yksinkertainen ja toimiva menetelmä pysyvän heräämisen eli minä-harhan poisputoamisen aikaansaamiseksi. Kyse on henkilön oman minä-tunteensa tiedostamisesta, sen havainnoimisesta ja systemaattisesta analysoinnista.

Kyse on mielen tutkimisesta, oman psykologiansa selvittämisestä ja ymmärtämisestä. Kun todella syvennymme Kaksiosaisen Ohjeen käyttämiseen niin se voi saada aikaan niin sanotun heräämisen, joka tapahtuu mielesi tasolla ja on pysyvä tila, eikä ohimenevä kokemus.

Kaksiosaisessa Ohjeessa on kyse henkis-psykologisesta teknologiasta, joka voi tehdä ihmisen mieleen ja sitä kautta hänen elämäänsä merkittävän muutoksen. Kyse on merkittävimmän tyytymättömyyttä aikaansaavan syyn poistamisesta ihmisen mielestä.

Kurssien Ohjaajina toimivat meditaatio- ja Master Mindfulness- opettajat Helena Ahlbäck ja Tiina Malinen.

Kursseja järjestetään niin päivä kuin viikonloppukursseina sekä niin, että tapaamisia on peräkkäisinä viikkoina (viikkototeutus).

VARAA KURSSIPAIKKA TÄSTÄ